Kalastamo

Kalastamon tärpit

&npsb
prev next
 • Noeby Sea Bass 7,6-8,2`avokelavavat

  Noeby Sea Bass 7,6-8,2`avokelavavat

  Kauppias: Kalastustarvike.net
  Noeby Sea Bass avokelavavat ovat sopivia periteiseen suomalaiseen heittokalastukseen M toiminta 7-25g on sopiva ahvenen,kuhan ja hauen heittelyyn kevyemmillä vieheillä. MH 10-45g on sopivampi haukivapa isommilla vieheillä. Japanissa suunnitellut vavat ovat kevyitä ja tunnokkaita. Kestävät aihiot yhdessä hyvien komponettien kanssa
  89,00 € / kpl
 • Noeby Bass 7,6 hyrrävavat

  Noeby Bass 7,6 hyrrävavat

  Kauppias: Kalastustarvike.net
  Noeby Bass hyrräkelavavat ovat huippuluokan aihiolla ja viimeistelyllä. Vavat on suunniteltu japanissa ja komponentit ovat myös huippuluokkaa. Tästä saat kerralla huippuvavan kuhan ja ahvenen kalastukseen. Ja heittelet myös pienemmät haukikuvat. Vavat ovat 2 osaisia ja kevyitä sekä herkkiä. Pituus on 7,6`eli 225cm ja M 6-21g ja MH 10-40 g
  89,00 € / kpl
 • Kansikuva.

  Suomen kalalajien tunnistusopas

  Kauppias: Onnelan Tarjouskirjakauppa
  Kuore, kilohaili, kivinilkka, törö! Erotatko seipin särjestä? Onko lahnasi ennätyskokoa? Ihmetteletkö mökkiverkosta nousevaa sätkijää? Mikä on tiikeritaimen? Suomen kalalajien tunnistusopas kuuluu jokaisen retkeilijän, kalastajan, mökkiläisen, ruoanlaittajan ja luonnon ystävän reppuun. Kirjan avulla tunnistat vesistöjemme 71 vakituista kalalajia ja satunnaiset vierailijat. Jokaisesta kalasta esitellään tuntomerkit, levinneisyys ja elinympäristöt. Lajintunnistuksessa auttavat Sakke Yrjölän piirtämät yksityiskohtaiset kalakuvat. Kirjassa vertaillaan erikseen kalalajeja, jotka kokenutkin kalastaja saattaa sekoittaa keskenään. Kirjassa on hyvät ohjeet kalan käsittelylle. Se opastaa kuva kuvalta, kuinka kalasta syntyy siisti filee, ja neuvoo, kuinka perkeistä keitetään herkullinen liemi.
  Hinta: 18,00 € / kpl
 • Kansikuva.

  Suuri kalastuskirja - Koko perheen opas

  Kauppias: Onnelan Tarjouskirjakauppa
  Suuri kalastuskirja - koko perheen opas vastaa tuhansiin kysymyksiin koskien kalastusta. Mikä kala tämä on? Miten sitä kalastetaan? Miten ongitaan? Mikä on vaappu? Miten uistinta heitetään? Miten talvella tehdään reikä jäähän? Miten perhoja sidotaan?
  Hinta: 21,00 € / kpl